DE PYRAMIDE LOKEREN

DE PYRAMIDE LOKEREN Egyptisch - shoarma - pizza - steaks - snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 673 beoordelingen
23 jan 2022 om 21:16 Om 17.45 besteld om 21u was het eten er eindelijk. Allas was koud en wak 3/4 kunen weggooien omdat het niet meer te eten was
21 jan 2022 om 20:26 Geen klachten
19 jan 2022 om 20:40 Om 18u besteld en spijtig genoeg om 20u aangebeld. Kwart voor 8 had ik nog eens gebeld en toen waren ze ermee bezig. Denk dat dit de laatste keer geweest is.
19 jan 2022 om 20:19 Eten was oké, niet bijzonder. Bezorging heeft bijna 2 uur geduurd belachelijk gewoon. Ga er niet nog eens bestellen.
19 jan 2022 om 6:23 Eten was heerlijk en warm. En optijd geleverd
17 jan 2022 om 7:12 eten was zoals gewoonlijk mag ik zeggen ,, ECHT LEKKER,, spijtig dat we der iets te lang moesten achter wachten, en de frietjes bijna koud waren.
15 jan 2022 om 23:06 Super lekker Snelle service
10 jan 2022 om 1:23 Eten is super maar de bezorging duurt gewoon veel te lang
30 dec 2021 om 19:51 Om kwart na 4 besteld omdat de zoon moest gaan werken. Om half 7 eten gekregen. Mijn zoon dus geen eten gehad. 2 keer gebeld en steeds hetzelfde het is onderweg. Het was nog koud bij. Ik ben zeer boos. Ik heb 50 euro betaald voor eten koud en te laat
29 dec 2021 om 20:16 Delivery came late, food was cold...
28 dec 2021 om 20:30 wel deze 4 saté's te kort , misschien daarom dat er 4 blikjes frisdrank werden meegeleverd? maar dit kan toch even vermeld worden !
27 dec 2021 om 23:55 Vragen nog extra kosten aan de deur voor de bezorging . Stond nergens iets van opgegeven.