DE PYRAMIDE LOKEREN

DE PYRAMIDE LOKEREN Egyptisch - shoarma - pizza - steaks - snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 343 beoordelingen
10 aug 2020 om 20:41 Om half vijf eten besteld voor om half zeven te leveren en dan was het nog zeven uur 15 eer we ons eten hadden . Er zat dan nog een verkeerde pizza bij . De frietzn waren koud van de schotels en er ontbrak een blikje frisdrank . hier bestel ik niets meer
10 aug 2020 om 20:32 Eten is lekker alles in over vloed maar de broodjes zijn wel weinig had zeker meer gemogen!
9 aug 2020 om 19:33 Het eten was lekker maar ze hebben mijn dessert dat ik had besteld nie meegegeven dus 4euro betaald voor een appeltaart en zat er niet bij.. de rest was oké
8 aug 2020 om 0:28 heb bijna 2,5u gewacht voor mijn eten. is al vaker gebeurd, daarom dat ik deze review schrijf. food was aight, heb al beter gehad hier.
7 aug 2020 om 22:15 Ben al 2 uur aan het wachten voor 2 pasta gerechten sorry maar 2 uur is niet normaal meer
6 aug 2020 om 23:49 Was heel lekkere grill
5 aug 2020 om 9:20 Weeral extreem lang moeten wachten, meer dan 90min...(op een dinsdag) . En helaas een haar tussen het eten... Altijd tevreden over hen, maar dit was de laatste bestelling.....
4 aug 2020 om 0:41 Verzorgd, genoeg, lekker, en op tijd.
20 jul 2020 om 14:42 Alles tip top in orde zoals altijd!
16 jul 2020 om 21:27 Alweer veeeel te lang moeten wachten!
15 jul 2020 om 22:37 De geschatte wachttijd waw 59 minuten. Het was 100 minuten wachten. Is wel écht lang. De bestelling tracker vertelde na 51 minuten reeds dat de bezorger al aan onze deur zou zijn. Nog 50 min moeten wachten. Niet waarheidsgetrouw.
12 jul 2020 om 23:02 alles in orde